OM FONNAFLY HELIFLY AS

Fonnafly Helifly AS er et helikopterselskap med baser i Sør-Norge. Siden oppstart i 2008, da under navnet Nor Aviation, har selskapet blitt en viktig del av norsk helikopterbransje. I 2020 skiftet selskapet navn til Fonnafly Helifly AS og fortsetter arven som en pålitelig og sikker leverandør av helikoptertjenester.

Våre kunder er privatpersoner, små bedrifter til store selskaper. Oppdragene vi utfører er svært varierte og til tider også krevende. Fonnafly Helifly AS utfører flyging for alt fra små tilbygg, persontransport, foto- og filmproduksjon, fallskjerm- og ekstremsport-event til bygging av infrastruktur på nasjonalt nivå. Vi bistår ved utbygging og vedlikehold av telecom & telecomnettet, kraft- og energiutbygging og ved skogbranner på oppdrag for Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Hos vår tekniske avdeling utfører vi det meste av vedlikehold på egne maskiner. Ved vår helikopterskole har piloter fra nesten alle norske selskaper vært innom for videreutdanning og rettighetsutvidelse.

Vårt utviklingsteam, som har flere patenter, jobber med robotikk og kunstig intelligens for å utvikle ny teknologi og nye måter å bruke standardisert utstyr på.

Vi opererer en allsidig helikopterflåte ut fra våre baser, og leverer helikoptertjenester over hele landet. Basene ligger ved Oslo, i Skien og Kristiansand, Kjevik. Vi har kort responstid til Sørlandet og Østlandet, og har mange oppdrag ved sørlandskysten, Grenland og oslofjorden samt omkringliggende fjellområder. Byer og steder vi jevnlig flyr ved er; Flekkefjord, Farsund, Lyngdal, Mandal, Søgne, Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand, Risør, Kragerø, Langesund, Brevik, Porsgrunn, Skien, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Horten, Holmestrand, Svelvik, Drammen, Asker, Oslo, Ski, Ås, Drøbak, Son, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Skjærhalden og Hvaler.

Kontakt oss for en helikopterprat: post@helifly.no eller +47 88 00 13 13